03.05.15 - VIC • Osona

Trobada d'alcaldesses de CiU a Vic en suport a Anna Erra

Domingo, 03 de Mayo de 2015

En cas de guanyar les properes eleccions municipals del 24 de maig, Erra es podria convertir en la primera alcaldessa de la història de Vic. En aquests moments, Erra és la primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Vic.

Diverses alcaldesses de CiU es trobaran aquest proper dimarts, 5 de maig, a Vic per donar suport a Anna Erra, la candidata de Convergència i Unió i Reagrupament a la capital d'Osona. L'acte es farà a la plaça del Bisbe Oliva, a les 13.30h, on oferiran una roda de premsa. En cas de guanyar les properes eleccions municipals del 24 de maig, Erra es podria convertir en la primera alcaldessa de la història de Vic. En aquests moments, Erra és la primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Vic.
 
A més d'Anna Erra, hi assistiran a la trobada l'alcaldessa de Figueres, Anna Felip; de Cardedeu, Calamanda Vila; de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi; de Sant Quirze de Besora, Rosa Vestit; de Roses, Montse Mindan; de Cunit, Montse Carreras; de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa; de la Garriga, Meritxell Budó; i de la Jonquera, Sònia Martínez.