30.06.11 - VILANOVA DEL VALLÈS • Vallès Oriental

L'alcalde de Vilanova del Vallès anuncia que "probablement" deixarà la política després d'aquest mandat

Jueves, 30 de Junio de 2011
L'alcalde de Vilanova del Vallès (Vallès Oriental), Oriol Safont, ha avançat a l'ACN que "probablement" deixarà la política després d'aquest mandat. Safont, que tot just ara comença la seva tercera legislatura al capdavant de l'Ajuntament, ha assegurat que "manté tota la il·lusió", però també ha admès que té ganes de fer "altres coses a nivell personal". L'alcalde, de 40 anys, forma part del partit Unitat per Vilanova i va obtenir la seva segona majoria absoluta en les eleccions del 22 de maig. Assegura que s'apropa l'hora que vingui gent nova "amb il·lusió, ganes i preparació".

Oriol Safont ha recordat que encara queden quatre anys per endavant. Tot i així, ha explicat que ara com ara té previst deixar la política després d'aquest mandat. "Ja seran dotze anys com alcalde", ha indicat en una entrevista a l'ACN. "Dedico entre 60 i 70 hores setmanals a l'alcaldia i tot pesa. També tinc ganes de fer altres coses", ha manifestat.

En el mateix sentit, ha indicat que té molt clar que "aquest despatx no és de l'Oriol Safont, sinó de l'alcalde de Vilanova".Preguntat per possibles relleus, ha dit que "ara no és moment de parlar d'això". Tot i així, ha dit que vindrà gent amb "il.lusió, ganes i preparació"

Fer país millorant el poble
Oriol Safont ha explicat que no se sent polític. Ha preferit definir-se com "una persona implicada amb el seu poble". Per aquest motiu, tampoc contempla participar "d'una altra esfera política" en partits d'àmbit nacional. L'alcalde diu que se sent vilanoví i català i que la seva aportació al país és vetllar per "tenir el poble en les millors condicions possibles". "D'aquesta manera, tindrem un país amb les millors condicions possibles", ha sentenciat.


Oriol Safont i Prat és alcalde des de l'any 2003 per Unitat per Vilanova (UpV). Abans havia format part d'ERC i del PI (Partit per la Independència).