L’Ajuntament de Rubí i Eurofragance reforcen la seva col·laboració per potenciar la innovació i el desenvolupament industrial de la ciutat
Buscallà ha visitat Eurofragance acompanyat de tècnics de l’OSE de Rubí (foto: Eurofragance).
L’Ajuntament de Rubí i Eurofragance, empresa especialitzada en la creació i comercialització de fragàncies i aromes, han reforçat la seva col·laboració per potenciar la innovació i el desenvolupament industrial de la ciutat. Durant una visita institucional del regidor de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern de l’Ajuntament de Rubí, Jaume Buscallà, els representants d’Eurofragance han mostrat els processos que es duen a terme a la planta de producció que la companyia té a la ciutat per exportar fragàncies a tot el món, especialment a l’Àsia, partint d’un extens ventall d’unes 1.100 matèries primeres.
La visita, que ha recorregut les àrees de producció, qualitat, dosificació i agitació, ha estat dirigida per Albert Tomás, director corporatiu d’Eurofragance; Josep Maria Blázquez, cap d’Operacions, i Núria Sabatés, responsable de Comunicació i Imatge. Segons els responsables de la companyia, ‘l’aposta d’Eurofragance per l’excel·lència operativa és ferma i per això col·laborem amb universitats científiques com l’Institut Químic de Sarrià, així com amb escoles de negocis, alhora que estem compromesos amb l’optimització de processos i l’eficiència energètica’.
El regidor Jaume Buscallà ha estat acompanyat per Olga González i Miguel Ángel Segura, tècnics de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí, que han presentat a Eurofragance alguns dels projectes que preveu impulsar el Catalonia Innovation Triangle (CIT), un consorci que engloba a Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola. Un dels més rellevants és el desplegament d’una xarxa de fibra òptica comuna per a les tres poblacions del Vallès Occidental. El Catalonia Innovation Triangle busca fomentar la col·laboració empresarial i d’innovació entre Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola, generant sinergies entre les tres poblacions a partir de les seves fortaleses, que vénen determinades per l’existència d’importants centres universitaris (Universitat Autònoma de Barcelona, Escola d’Arquitectura del Vallès) i de recerca (Sincrotró ALBA, ESADE Creapolis), parcs empresarials (Parc Tecnològic del Vallès) i empreses.
Segons Jaume Buscallà, ‘tant des del CIT com des de l’Oficina de Serveis a l’Empresa de Rubí volem fomentar l’èxit de projectes empresarials, la internacionalització i l’ocupació per potenciar la força industrial de la ciutat. Per això mantenim un tracte proper i directe amb les empreses de Rubí, com Eurofragance, amb l’objectiu de reforçar la nostra col·laboració’.
A les instal·lacions de Rubí, on treballen 80 persones, el passat mes de març se li van sumar les noves oficines centrals d’Eurofragance, que s’ubiquen al Parc Empresarial de Vallsolana (Sant Cugat). Per aquest motiu, la companyia es mostra partidària de potenciar la col·laboració empresarial a nivell comarcal amb projectes com el CIT.
Eurofragance, amb vocació internacional
Eurofragance és una empresa espanyola dedicada al disseny i producció de fragàncies i aromes que ha aconseguit ‘capturar sensacions’ a gairebé tot el món des de la seva creació. Eurofrangance aprofita al màxim la sòlida avantatge d’una dilatada experiència, impregnada de la joventut i el dinamisme d’un equip de persones que s’esforcen dia a dia per satisfer les peticions i suggeriments de tots els seus clients.
La vocació internacional és un dels trets identitaris de la companyia des de la seva fundació. Per això, el 2006 va iniciar el procés d’obertura de filials a les Filipines, Turquia, Mèxic i Dubai. Juntament amb aquestes empreses, una extensa xarxa comercial permet a Eurofragance estar més a prop dels seus clients en cada país i en el seu propi idioma. Clients de més de 60 països han provat ja el seu compromís amb l’obtenció de noves fragàncies o de reconstituir la natura al límit.
Eurofragance està ubicada a Rubí. Compta amb unes modernes instal·lacions de més de 10.000 m2 amb sistemes semi-automàtics i automàtics en l’elaboració de les seves fórmules. D’una producció anual de més de 2000 Tm. entre fragàncies i aromes, una gran part es destina a les exportacions.